Behandeling

Intake & Behandeling

De intake vindt plaats voorafgaand aan de eerste behandeling. U krijgt hiervoor een vragenformulier en verdere informatie per e-mail toegestuurd. Met dit vragenformulier hebben we het grootste gedeelte van de intake al gedaan, zodat u op onze eerste afspraak al direct kan beginnen met de behandeling. Hierdoor bespaart u dus de kosten van één hele behandeling.

Alle behandelingen duren over het algemeen 45 minuten en het tarief voor één behandeling bedraagt 64,- euro. Bij iedere behandeling zal de voortgang van het genezingsproces worden geanalyseerd, waarop vervolgens de behandeling weer zal worden aangepast. Geen enkele behandeling is hierdoor hetzelfde. Na zes behandelingen zal het duidelijke zijn in hoeverre de behandelingen resultaat hebben gehad. Van hieruit zal er in overleg met u bekeken kunnen worden of eventuele aanvullende behandelingen gewenst zijn.

slider-2

Chinese en Japanse Acupunctuur in Eindhoven

Vanuit mijn praktijk voor Acupunctuur in Eindhoven geef ik zowel Chinese als Japanse Acupunctuur. Het belangrijkste verschil tussen deze twee acupunctuurvarianten is dat Japanse acupunctuur wat subtieler en meer op gevoel is, waar de Chinese acupunctuur wat ruwer en meer gestandaardiseerd is. Mijn persoonlijke voorkeur ligt meer bij de subtielere Japanse Acupunctuur waarbij “voelen” en een belangrijk onderdeel van de behandeling is. Uit ervaring kan ik zeggen dat hier erg goede resultaten mee kunnen worden bereikt.

slider-4

Werkwijze

Werkwijze bij een acupunctuur behandeling

Vóór uw eerste acupunctuur behandeling krijgt u per mail een vragenformulier toegestuurd, welke u invult. Wanneer ik op de hoogte ben van alle klachten, begin ik bij onze eerste afspraak direct met de behandeling. Op het moment dat u een afspraak maakt, ontvangt u een bevestiging met verdere informatie.

Iedere acupunctuur behandeling wordt bepaald door de klachten van dat moment en de onderliggende conditie. Hierdoor is iedere acupunctuur behandeling net een beetje anders. Binnen 6 behandelingen is duidelijk of deze oorspronkelijk Chinese geneeskunde ook echt zin heeft. Zo niet dan stopt de behandeling. Heeft u baat bij een acupunctuur behandeling? De duur van de totale behandelingen wordt dan in overleg met u bepaald.
Kosten en vergoeding
Een acupunctuur behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost €64,-

Doordat ik lid ben van de NVA ben ik door de zorgverzekeringen erkend. Hierdoor wordt een acupunctuur behandeling vergoed uit het aanvullende gedeelte van uw zorgverzekering. Een behandeling valt niet onder het eigen risico en u heeft hiervoor ook geen verwijzing nodig. De hoogte van de vergoeding vindt u terug in uw polis.

nva-erkend_lid_logo_rgb_websitelogo-zorggeschil

slider

Kies nu voor acupunctuur in Eindhoven

Bent u ook geïnteresseerd in de oorspronkelijk Chinese geneeskunde en wilt u meer weten over deze naaldentherapie? Of zoekt u een behandeling om uw lichamelijke- of mentale klachten te verlichten? Wenst u ook graag een acupunctuur behandeling? Neem dan contact op met Acupunctuur Praktijk Marij M. de Werk te Eindhoven.