Acupunctuur Eindhoven

In het kort, wie ben ik en waarom ben ik acupunctuur Eindhoven – Acupunctuur praktijk de Werk gestart? Ik ben begonnen als fysiotherapeute, waarna ik als manueel therapeute aan de slag ben gegaan. In deze tijd heb ik voor het eerst mijn eigen praktijk gestart. Helaas liep ik als (manueel) therapeut tegen bepaalde grenzen aan. Dit was voor mij het punt waar mijn interesse naar (Japanse) acupunctuur begon. Ik heb mijn diploma voor Traditionele Chinese Geneeswijze aan de opleiding Nei Tjing in Utrecht behaald en volg studies en cursussen in dit vakgebied. Zo blijf ik altijd up to date als acupuncturist.

slider

Acupunctuur Eindhoven

Japanse acupunctuur Eindhoven

Het boeit me enorm dat deze oude inzichten nog steeds werkzaam zijn en hoe verschillend deze inzichten zijn. Vooral de Japanse acupunctuur heeft mijn interesse. Deze behandelwijze past namelijk beter bij onze Westerse cultuur. De Japanners werken met een subtielere manier van het plaatsen van de naalden en gebruiken hiervoor ook veel dunnere naalden.

Het streven van de Japanse acupunctuur en van mijn acupunctuur praktijk is om een pijnloze behandeling te geven. Japanse acupunctuur is lange tijd voorbehouden geweest voor blinden, welke een veel sterker ontwikkeld tastvermogen hebben. Het onderzoeken van het lichaam en het zoeken naar acupunctuurpunten werd op deze manier meer verfijnd. Dit subtielere voelen sprak mij als acupuncturist erg aan, in vergelijking daarmee is een behandeling op Chinese wijze ruwer. Japanse acupunctuur biedt ook meer mogelijkheden om al tijdens en direct na de behandeling veranderingen te ervaren. Dit is fijner voor u en werkt accurater voor mij als acupuncturist.

slider-4

Acupunctuur Eindhoven – Acupunctuur Praktijk Marij M. de Werk

Bent u ook geïnteresseerd in de Japanse acupunctuur? Wilt u meer weten over mij als acupuncturist of mijn acupunctuur praktijk in Eindhoven? Neem dan contact op met Acupunctuur Eindhoven – Acupunctuur praktijk de Werk. Ik biedt u vrijblijvende informatie over acupunctuur en alles wat u hier over wilt weten.